Se hvordan du selv kan gå fram for å lage oppsummeringer fra lange podcast episoder

Eksempeler på lange podcast episoder er hentet fra youtube-kanalen til Dr. Andrew Huberman.

Dr. Andrew Huberman

I 2021 lanserte Dr. Andrew Huberman, en fremtredende professor i nevrobiologi og øyelidelser ved Stanford School of Medicine, sin populære podcast, hubermanlab.com/podcast. Podcasten har raskt klatret til topps på lytterlistene, den er ofte rangert blant de øverste 10 av alle podcaster globalt, og er ofte rangert som #1 i kategoriene Vitenskap, Utdanning, og Helse og Trening på Spotify Podcast Charts.

Dr. Huberman dykker dypt inn i hvordan hjernen vår og dens forbindelser med organene i kroppen styrer våre oppfatninger, atferd, og helse. Podcasten er skapt for å gi lytterne kunnskap og verktøy for å forbedre sin mentale, emosjonelle, og fysiske velvære, basert på vitenskapelig innsikt og forskning. Podcasten er atskilt fra Dr. Hubermans undervisnings- og forskningsroller ved Stanford.

En podcast episode varer ofte 1-2 timer, og dette formatet er ideelt for de som ønsker å få en omfattende forståelse av de diskuterte temaene. Noen ganger kan det være ønskelig å få et kort sammendrag av en episode, eller å se nærmere på et utdrag av en episode, og da er Transcriber Pro et ideelt verktøy å benytte!

EKSEMPLER PÅ OPPSUMMERINGER:

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart