Om kunstig intelligens

Trykkekunsten er her igjen…eller kanskje bedre kalt «den generative kunnskapskunsten«

Hva er denne teknologien det siste året blitt ekstremt god til?
Generere (sette sammen) informasjonsbiter fra enorme mengder (forhåndstrente) data fra tekst/språk, lyd, bilde og video.

Denne teknologien er ikke bare en kul ting som kan generere dikt og tekster via f.eks ChatGPT, man kan nå benyttes som grunnlag for din helt egne skreddersydde digitale assistent, og til å gjøre høyst produktive oppgaver for deg og din organisasjon.

Men må bare «skreddersys» litt til dine behov – og her hjelper vi deg i gang…

Og det finnes flere alternative AI Assistent verktøy og metoder der ute.
Men det er ikke alltid enkelt å finne ut av hvilke verktøy som passer deg og din situasjon. (Og som ikke koster all verden å bruke)
Og det krever litt kløkt, eksperimentering og innsikt for å «skreddersy» egne AI Assistenter med teknikker som smart Promt Engineering, RAG (Retrieval Augmented Generation) og Few-Shot Learning. Dette høres litt kryptisk og vanskelig ut, men er noen teknikker for å «styre/forhåndsinstruere/lære» en språkmodell (som er det en Digital Assistent bruker i bakgrunn) til å gjøre det du ønsker den skal gjøre for akkurat dine konkrete oppgaver.

Vi er her for å hjelpe deg og din organisasjon og komme raskt i gang med deres første digitale assistent som f.eks kan gjøre:

Transkriberingsoppgaver (fra taleopptak) og til en strukturert rapport/journal etc.(du på forhånd har definert formatet på) og til komplekse tekst/data analyser, dokumentgenerering og automatisering av kontor/rutine arbeidsoppgaver av mange slag.

«Vis oss din arbeidsdag – så skal vi vise deg en assistent som kan bistå deg…»