Vi skreddersyr AI assistenter

Lei av å bruke tiden på å skrive journal eller rapporter etter personsamtaler og møter?

Du kan nå få en Digital AI/KI Assistent som gjør skrivejobben for deg og mye mye mer også!

Hørt om ChatGPT, GPT’s, Copilots etc.? Det har aldri i historien vært tilgjengelig en så rimelig ekspert assistent for nettopp deg!

Om du er lege, sykepleier, fysioterapeut, lærer, barnehageassistent, HR ansvarlig, saksbehandler, prosjektleder, HMS/KS Ansvarlig, kontroller, konsulent, takstmann, entreprenør, styreleder, foreningsformann, jurist etc. etc. – vi hjelper deg i gang med din personlige AI assistent!

Få mer tid til den viktige persondialogen og personsamtalen! – La AI/KI Assistenten gjør den «kjedelige» oppsummerings- og skrive jobben for deg!

Bli «redaktør» i eget liv! Når samtalen eller møtet er over, er journalen/rapporten ferdig utformet slik du vil den skal se ut! Og du er «redaktøren» som kontrollerer og korrigerer rapporten før endelig journalføring.

Vi tilpasser en AI/KI assistent som gjør skrive jobben for deg – slik du vil ha den gjort og nøyaktig slik du vil den skal være utformet!

Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor eller vanskelig

Kontakt oss for en helt kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon!

Vi har brukt mye tid på å lære oss GenAI assistent verktøy, og kan hjelpe deg/dere raskt i gang med en assistent som matcher ditt/deres behov!

  • Vi analysere sammen med dere hvilke behov dere har
  • Vi finner frem til AI Assistent verktøy som matcher din/deres behov
  • Vi gjør en enkel pilot/test installasjon med enkel konfigurasjon (Ved hjelp av såkalte GenAI/KI teknikker som Prompt engineering, RAG og Few-Shot Learning)
  • Om du/dere er fornøyd med pilot løsning kan vi tilby opplæring og/eller tilby videre tilpasninger og utvidelser etter dine/deres ønsker
  • Vi tilbyr deretter oppfølging med support og konsulenttjenester for eventuelle utvidelser/tilpasninger av AI assistentens funksjoner etter som behovene dine/deres vokser